01.03.2024
Výherce soutěže Dovolená ve vašem oblíbeném hotelu za polovinu

DOVOLENÁ V RÁJI JMÉNEM LIMAK

 

Když jsem se synem a kamáradkou vybírala dovolenou, Severní Kypr mě ani ve snu nenapadl. A byla to právě velmi milá prodejkyně CK Afrodita, která mě svým lákavým vyprávěním o ostrově přesvědčila... 

 

Severní Kypr mě následně naprosto okouzlil! Na pláž u hotelu Limak Cyprus Deluxe Hotel budeme všichni dlouho vzpomínat... Ale k tomu se ještě dostanu.

 

Obávali jsme se delšího transferu, ale vše probíhalo rychle a minibus dorazil do hotelu mrknutím oka. I můj tříleťák cestu zvládl lehce.

 

Po příjezdu na hotel jsme byli doslova v šoku! Recepce vypadala jako kdyby se na jejím návrhu podíleli ti nejlepší architekti světa. Vše sladěné do posledního detailu - sezení, recepční pult, podlahy, osvětlení, květiny, obrazy... Prostě WOW efekt. Ideální místo pro všechny insta hvězdy:))

 

Příjemný personál na recepci byl pak třešničkou na dortu. Vše proběhlo velmi rychle a během několika málo minut už nás poslíček vezl na pokoj.

Pokoj byl dalším překvapením! Nádherný výhled na moře, vše dokonale čisté, denně doplňovaný minibar. Připadali jsme si opravdu jako v pohádce.

Ačkoliv se na nás sápala únava, přemohli jsme ji a vyrazili jsme prozkoumat areál.

A dobře jsme udělali, protože co následovalo, nás dobilo energií až do pozdních večerních hodin...

 

Cesta na pláž nádhernou zahradou byla tak osvěžující! Kavárna, snack bar s obrovským výběrem jídla a pití, aqua-park, brouzdaliště, bar a najednou pláž! Ta nejkrásnější pláž, jakou si dovedete představit. Jemný písek, křišťálově čisté moře s barvou jak na exotickém ostrově, absolutně žádný boj o lehátka, obsluha až k lehátku...

 

Přesně jak uvádí CK Afrodita u popisku hotelu - Limak Cyprus Deluxe Hotel posune vnímání kyperské pohostinnosti na zcela novou úroveň. Řekla bych, že nejen té kyperské... Nasadili jsme laťku hodně vysoko. 

 

Kromě naprosto luxusního servisu a jídla, musím zmínit fenomenální animační programy. Na večerní představení Lví král koukali s otevřenou pusou nejen děti.

 

Mohla bych se rozjímat a básnit hodiny a stejně bych neobsáhla všechny klady tohoto hotelu. 

S dítkem nebylo možné prozkoumat úplně všechny poklady, které Limak nabízí a tak se na toto místo musíme vrátit ještě jednou!

 

Lucie S.

 

 

Související nabídka

Limak Cyprus Deluxe Hotel

Od 48 790 Kč za osobu


Nenechte si utéct atraktivní nabídky za jedinečné ceny.
Na těchto webových stránkách jsou k vylepšování služeb využívány soubory cookies.